Árak

Az első találkozás

Az első beszélgetésünk természetesen díjtalan, illetve, ha a lebonyolítás mellett döntötök a forgatókönyvet és az árajánlatot is ingyen adom előnászajándék gyanánt. Egy rövid pár órás beszélgetés mellett megbeszéljük a kezdeti dolgokat pl. a kitűzött dátumot, helyszínt, hogy mire mennyit szánnátok, mi az, amit szeretnétek és mi az, amit hanyagolnátok.

Tanácsadás

Ebbe beletartozik egy 2-3 órás beszélgetés, ami alatt tanácsot adok, mikor mire figyeljetek. Melyik szolgáltatónál mit kérdezzetek, mit írjatok bele egy szerződésbe. Hogyan tudjátok kiszűrni, hogy egy szolgáltató megbízható lesz e vagy sem?! Ennek egyszeri díja van, ami fix bruttó 20.000 Ft. Amennyiben a későbbiekben sem vagytok biztosak magatokban vagy a választásotokban és szeretnétek még pár tanácsot kérni, annak a díja 1500 Ft/óra.
Tanácsadás + Szolgáltatói kiajánlás: 30.000 Ft

Teljes körű szervezés

Ha úgy döntötök, hogy szeretnétek rám bízni a teljes körű szervezést és azt szeretnétek, hogy Nektek semmi mással ne kelljen foglalkoznotok az előkészületekben illetve a Nagy Napon csak az édes, izgalmas részletekkel, abban az esetben fix árat fogok Tőletek kérni, aminek a díja bruttó 100.000 Ft. Ez az ár tartalmazza az első telefonálástól az esküvő utolsó percéig tartó szervezést.
Próbák, találkozók, szolgáltatói bemutatkozók, bejárások, ceremónia stb. Az árat természetesen igyekszem úgy alakítani majd, hogy az esküvőre szánt összegetekbe ez is benne legyen és ne érezzétek plusz költségnek.

Ezüst, arany, gyémánt, vaslakodalmak lebonyolítása

Teljes körű szervezést vállalok a lakodalmak lebonyolításában. Rövid beszélgetés után kezdődhet a szervezés. Zenekar, étterem lefoglalása, cukrászokkal való egyeztetés stb. Fix bruttó 20.000 Ft.

Legény-lánybúcsú lebonyolítása

Helyszínbejárás, autóbérlés, teljes körű parti lebonyolítás, programok.
Fix bruttó 20.000 Ft.
© 2018 Radicsnikola.hu